PodrškaNeke od ideja za korišćenje USB Fleš Diska

Odličan korporativni poklon:

Prošlo je vreme neupotrebljivih promotivnih poklona. Mislim, zaista, kome još treba stres loptica ili figurica žirafe od gume? Šta Vam treba? Šta žele Vaši poslovni parteri ili klijenti? Nešto praktično, upotrebljivo, sa višestrukim mogućnostima. Dobro rešenje je USB memorijski stik. Svima je potrebno i svi ga nose i svakodnevno koriste. Zašto je ovo vredan promotivni poklon koji se višestruko isplati?

Kao prvo, poklonili ste korporativni promo proizvod sa vašim logotipom koji ima veliku upotrebnu vrednost. Klijent ili poslovni partner će sigurno rado i često koristiti ovaj poklon. Sa logotipom vaše firme na njemu, sa brojem telefona i web adresom i što je posebno važno , sa velikom šansom da će vaš logo primetiti njegovi poslovni partneri i kolege. Nosiće USB verovatno zakačen za ključeve od kancelarije ili u novčaniku, među ostalim karticama. Uvek sa sobom.

Kao drugo, i ne manje važno, ovaj promotivni poklon vam daje brojne mogućnosti promocije osim štampe na spoljnoj strani. Pre svega, njegova svrha je prenos podataka, zar ne? Pa stavite podatke na njega. Kompanijsku prezentaciju, katalog proizvoda, portfolio, kompanijski film, ekskluzivni video, album sa fotografijama ili jednostavno muziku koju će klijent slušati u svojoj kancelariji i tako mu ulepšajte dan. Vežite pozitivne emocije za sebe.

Evo nekih od ideja:
  • Organizujete konferenciju? Stavite na USB karticu prezentacije i biografije predavača
  • Otvarate izložbu ? Idealno mesto za katalog izložbe je na USB.
  • Izlažete na sajmu? Snimite katalog proizvoda i korporativnu prezentaciju
  • Organizujete događaj? Poklonite na izlazu kartice sa fotografijama i muzikom sa događaja
  • Organizujete venčanje? Ima li lepšeg poklona od snimka svadbenog plesa mladenaca?
  • Ako ste proizvođač, snimite na USB uputstvo za upotrebu ili tutorial za svoje kupce.
  • Ako ste škola ili univerzitet vaši studenti će biti zahvalni ako materijale dobiju na fleš memoriji koju mogu koristiti i ubuduće.
  • Ostavite dobar poslovni utisak, neka USB bude vizit kartica na kojoj će se nalaziti vaša poslovna biografija
  • Organizujete kompanijsku prezentaciju? Poklonite prisutnima USB sa korporativnim filmom i katalogom proizvoda

Savet plus: zaštitite korporativne materijale koje snimate na USB (read only) kako bi obezbedili da ostanu na memoriji i kako ne bi došlo do zloupotrebe sadržaja. Osim ako ne želite da Vaše materijale dele i šire dalje kolegama i saradnicima.

Ne zaboravite: personalizujte USB koliko god je to moguće. Ako je to kartica, iskoristite obe strane. Ne zaboravite da osim logotipa odštampate i kontakt podatke. Mnogi ovo zaborave.

3D USB ? Zašto da ne? Šarmantni zaštitni znak ili maskota, glavni proizvod kompanije sa USB stikom u sebi? Pa naravno da je ovo dobtina kombinacija.

Koji kapacitet USB memorije da poručim, pitaju nas mnogi klijenti. Što veći, savetujemo svima. Zašto? Pa logično je: što veća memorija, veća upotrebna vrednost. Što više koristi proizvod više je u kontaktu sa Vama i produžavate svoje promo efekte i povećavate šanse da Vas i drugi primete.

Imate još pitanja za nas? Pozovite nas na 011/4141-540 ili nam pišite na info@cardsprint.rs

Ukoliko vam je ovaj tekst bio koristan i ako želite da u buduće primate ovakve informacije prijavite se na našu mejling listu i budite uvek u toku sa najnovijim trendovima i aktuelnim ponudama.

Postavite pitanje